Terug naar nieuwsbrieven
Jaargang 7, no. 3
juli 2020

Verschijnt ca. twee weken voor ieder concert
Stuurt u deze nieuwsbrief gerust door aan geïnteresseerden
Deze nieuwsbrief
 
  • Nieuwe seizoen
  • Jaarbrochure
 
Stichting Kamermuziek Oosterbeek
Secr.: Molenweg 39
6862 HN Oosterbeek
Tel: 026-443 74 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kamermuziekoosterbeek.nl
Beste concertliefhebber

Coronacrisis
In onze vorige nieuwsbrief (die half april verscheen) hebt u kunnen lezen dat ons laatste concert van dit seizoen, dat gegeven zou worden door het Maneon Trio geannuleerd moest worden vanwege het Covid-19 virus.
In deze nieuwsbrief wil het bestuur u bijpraten over hoe de concerten georganiseerd zullen worden als het nieuwe seizoen begint.


Seizoen 2020-2021
Zowel het bestuur als de Vredebergkerk streven ernaar dat de concerten het komende seizoen gewoon kunnen plaatsvinden. Hoe ‘gewoon’ dit allemaal wel of niet zal zijn leest u hieronder.

Dankzij de voortreffelijke samenwerking met de Vredebergkerk en de flexibiliteit van de musici, hebben we er alle vertrouwen in dat er, met het reeds door de Vredebergkerk in gebruik genomen voorgeschreven protocol, maximaal 120 bezoekers het concert kunnen bijwonen.

Wij hebben voor ogen dat de concerten zonder pauze ruim een uur gaan duren. Iedereen zal een plaats moeten reserveren. Bij het reserveren kunt u aangeven of u wel of niet direct naast degene mag zitten met wie u het concert bezoekt, Op deze manier kunnen wij een optimale en veilige zaalindeling maken. U wordt bij aankomst persoonlijk begeleid naar uw plaats en na afloop naar de uitgang – waar maak je dit nog mee vandaag de dag? In plaats van een pauzeconsumptie hebben wij nog een leuke verrassing voor u in petto. Uw concertbezoek verloopt op deze manier veilig en u kunt toch volop genieten tijdens uw vertrouwde concertavond. Voor het eerste concert hebben de musici van het Alma Quartet al meegedacht over een aangepast programma en zij zijn er klaar voor om op 1 oktober voor u op te treden!

Er zijn gelukkig al tientallen abonnementen door u besteld (daar is onze penningmeester heel blij mee), maar dat is veel minder dan wij van u gewend zijn.

Wij begrijpen heel goed dat u eerst de ontwikkelingen rond het virus en de richtlijnen voor het bezoeken van concerten enz. heeft willen afwachten. Nu die duidelijk lijken te zijn, hopen wij dat niets u meer in de weg staat om op korte termijn een abonnement te bestellen. Want om door te kunnen gaan met onze mooie en bijzondere concertserie, waarin zovele bekende musici willen optreden - zij komen graag naar Oosterbeek - is het beslist noodzakelijk dat u ons trouw blijft als concertbezoeker.

Wij zorgen ervoor door goede communicatie, veiligheidsafwegingen en creatief omgaan met de situatie, dat wij u ook dit seizoen weer mooie concerten kunnen aanbieden, zij het in een wat andere vorm.

Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen dan kunt ons bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen naar onze secretaris Elly Charbon, tel. 026-443 74 37.

Voor nu eerst een goede zomerperiode gewenst!

Hartelijke groeten van het bestuur,
Jacinta Molijn, Elly Charbon en Joop van den Akker

 
Jaarbrochure 2020-2021

In de jaarbrochure die u enige tijd geleden heeft ontvangen heeft u kunnen lezen dat gerenommeerde musici met gevestigde namen en sterren van de nieuwe generatie voor u zullen optreden in de Vredebergkerk.

1 oktober 2020 Alma Quartet
12 november 2020 Duo Belder - Kimura
14 januari 2021 Huijnen & Hopman
25 februari 2021 Nikola Meeuwsen
8 april 2021 Hexagon Ensemble
6 mei 2021 Maneon Trio (uitgestelde concert vorig seizoen)

Aanvragen (extra) brochures
Heeft u geen brochure ontvangen of wilt u extra exemplaren dan kunt u deze aanvragen bij het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch (026-443 74 37).
Ook kunt u de brochure hier als pdf bestand downloaden.

Abonnementen bestellen kan op twee manieren
  • Met de bestelkaart uit de brochure én overmaking van € 68,50 per abonnement.
  • Via de website of de bestelknop hieronder. U krijgt dan een e-mail ter bevestiging van uw bestelling.
Bestel abonnement 2020-2021

Attentie: Uw abonnement wordt pas eind augustus bij u bezorgd!