Terug naar nieuwsbrieven
Jaargang 5, no. 3
juni 2018

Verschijnt ca. twee weken voor ieder concert
Stuurt u deze nieuwsbrief gerust door aan geïnteresseerden
Deze nieuwsbrief
 
  • Jaarbrochures en Abonnementen
  • Privacystatement
  • Beveiliging website
  • Rabobank Clubkas Campagne
 
Stichting Kamermuziek Oosterbeek
Secr.: Molenweg 39
6862 HN Oosterbeek
Tel: 026-443 74 37
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kamermuziekoosterbeek.nl

Beste concertliefhebber,

 

De jaarbrochure voor het seizoen 2018-2019 is naar onze abonnementhouders gezonden en velen hebben weer een abonnement voor het nieuwe seizoen besteld.

In deze nieuwsbrief van de Stichting Kamermuziek Oosterbeek vragen wij tevens uw aandacht voor de wijzigingen die zijn doorgevoerd naar aanleiding van het in werking treden van de AVG.
Voorts doet de Stichting mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018.

 
Jaarbrochures en abonnementen

Begin april is de jaarbrochure met het concertprogramma 2018-2019 verspreid onder de huidige abonnementshouders en velen hebben alweer een abonnement besteld!
Het programma van dit seizoen is met veel plezier samengesteld door programmeur (en oud-voorzitter van de Stichting!) Ellen van den Akker.
Het zou geweldig zijn als u de jaarbrochure ook onder de aandacht kan brengen van buren, familie en kennissen.
Extra jaarbrochures kunt u aanvragen bij ons secretariaat, tel. 026-4437 437, of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u nog geen abonnement besteld dan is het wellicht nu tijd om dat te doen. Dat kan dat door het invullen van het formulier in de brochure.

Voor uw gemak kan het aanvragen van abonnementen voor het seizoen 2018-2019 ook online geschieden via onze website. U krijgt dan een e-mail ter bevestiging.

Abonnementen worden eind augustus verzonden!
 
Privacystatement van de Stichting

Stichting Kamermuziek Oosterbeek hecht groot belang aan de bescherming van de privacy van haar abonnementhouders, bestellers van toegangskaarten, vrijwilligers, sponsors en bezoekers van de website.
Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. 
Kijk op de website voor het volledige privacystatement.
 
Beveiliging website

Sinds medio mei is eveneens in het kader van de nieuwe wet op de privacy de website beveiligd. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser.
Dit betekent dat uw persoonsgegevens bij bijvoorbeeld een bestelling van abonnement of toegangskaart via de website versleuteld verstuurd worden.
Het nieuwe adres van onze website is https://www.kamermuziekoosterbeek.nl. Mocht u onverhoopt de s (van secured) vergeten dan wordt u automatisch doorgestuurd.
 
Rabobank Clubkas Campagne 2018

De Rabobank Arnhem en omstreken heeft ook dit jaar weer veel geld te verdelen onder verenigingen en stichtingen. Stichting Kamermuziek Oosterbeek doet mee aan deze Rabobank Clubkas Campagne.
Mochten er onder de ontvangers van deze nieuwsbrief leden van Rabobank zijn, dan zou het heel fijn zijn als zij hun stem uitbrengen op het voorstel van de Stichting Kamermuziek Oosterbeek. De stemperiode is van 28 augustus tot en met 11 september. Uw (muzikale) stem is geld waard!
Voor meer informatie zie www.rabo.nl/arnhem/clubkas.