Gastenboek

terug vorige pagina
Dit is: mevr. A.C.Hogendijk Bericht van 15 Apr 2011 om 21:16
Het emailadres van mevr. A.C.Hogendijk is hogenac@xs4all.nl
Dit heeft mevr. A.C.Hogendijk te zeggen:
Het eerste concert in de Raadzaal is georganiseerd door het departement Oosterbeek van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen,ergens in het begin van de jaren 1970 etc. Daan Drooglever en Rho Munninghof traden op, speelden op 2 vleugels. Nadere bijzonderheden zullen wel te vinden zijn in het archief van het Nut, en ook wel in Hoog en Laag. Het was een groot succes. Ik was secretaresse van het plaatselijke dept. tussen ongeveer 1966 en 1970, maar heb uiteraard niet de archiefpapieren, Die zullen bij de gemeente Renkum zijn, en/of bij het hoofdbestuur van het Nut. Ik vind het nog altijd prachtig dat die eenmalige actie zo'n goed gevolg heeft gehad. Gefeliciteerd met het jubileum, en groeten van Annie Hogendijk.
 
Dit is: Marion Vogel Bericht van 5-05-2007 om 12:47
Het emailadres van Marion Vogel is marion.vogel@planet.nl
Dit heeft Marion Vogel te zeggen:
Wat was het een geweldig concert op 26 april met Lisa Ferschtman en begeleider. Fantastisch dat het bestuur deze twee toppers naar Oosterbeek heeft weten te halen!
 
Dit is: Webmaster Bericht van 10-01-2007 om 14:15
Het emailadres van Webmaster is info@raadzaalconcerten.nl
Dit heeft Webmaster te zeggen:
Als webmaster van deze site nodig ik u hierbij van harte uit om uw opmerkingen of ervaringen te delen met andere websitebezoekers.