0
0
Subtotal:  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Schenken

Met schenkingen van particulieren en bedrijven dragen bij aan de toekomstbestendigheid van de concertserie van Stichting Kamermuziek Oosterbeek. Daarmee kan Stichting Kamermuziek Oosterbeek jaarlijks een aantal concerten organiseren én de toegangsprijs betaalbaar houden, zodat zoveel mogelijk liefhebbers van kamermuziek zich welkom voelen. In een tijd waarin cultuur onder druk staat hebben we u harder nodig dan ooit.

Stichting Vrienden van Kamermuziek Oosterbeek heeft een culturele ANBI-status, dat betekent dat uw gift aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting van 125% voor particulieren en 150% voor bedrijven. Meer informatie over de fiscale voordelen voor het schenken aan een ANBI vindt u op de site van de belastingdienst. Om de fiscale ruimte maximaal te benutten kan het aantrekkelijk zijn om uw gift te verdelen over een periode van vijf jaar en een overeenkomst voor een periodieke schenking met ons aan te gaan. Dat kan al vanaf een bedrag van € 125,00 per jaar.

Wilt u meer informatie over het doen van een schenking, het nalaten van een legaat of een periodieke schenking? Wij komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken via:

  1. mail: vrienden@kamermuziekoosterbeek.nl
  2. of telefonisch op: 026 443 74 37

 

Wilt u een schenking doen? Vul dan het formulier hieronder in. U ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Ik steun Stichting Kamermuziek Oosterbeek door een schenking.